home page
about us
partners
services
contacts
 
 

 

 

Keukenmontage

D-Deco Keukenmontage is een zelfstandig keukenmontage bedrijf voor particulieren. Een klein en persoonlijk keukenmontage bedrijf dat u veel kan bieden Met veel enthousiasme en zorg wordt uw nieuw aangeschafte inbouw keuken plaatst.

Met goed geschoolde kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd in de keukenmontage en de keukenvoorbereidingen betreft de moderne inbouwkeukens, van alle merken en leveranciers. Naar gelang de werkzaamheden aan uw keuken komt er een enkele keukenmonteur of een team van keuken monteurs.

Wij kunnen voor u verzorgen op het gebied van keukenmontage:

keuken demontage / tegels verwijderen
keuken voorbereidingen betreft het aanleggen cq aanpassen van elektra (ook de meterkast), gas, water, afvoer en afzuiging
keukenmontage inclusief gebruiksklaar aansluiten
eventueel kan naar stuc- en tegelwerk gevraagd worden
Enkele aanschaf van luxe keukenbladen, werkbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires kunnen ook verzorgd worden.


Keukenadvies

Bij aanschaf van een nieuwe inbouw keuken komt meer kijken dan alleen de koop in de winkel. Een goed keukenadvies betreft de voorbereidingen, keuken montage en afwerking is van groot belang. Het belang van de winkel is dat u een keuken aanschaft, maar keukenadvies omtrend de werkzaamheden en kosten er om heen zijn vaak onvolledig cq onduidelijk.

had ik dit van te voren maar geweten ... is een veel gehoorde uitspraak, als de keuken reeds is aangeschaft en wegens gebrek aan vroegtijdig keukenadvies daarna de overige werkzaamheden en bijkomende kosten pas bekend worden.

Een neutraal keukenadvies vooraf aan de definitieve aanschaf van de inbouwkeuken, kan veel ergenis en onverwachte kosten besparen.

Graag wordt u geheel vrijblijvend en gratis keukenadvies gegeven over de juiste gang van zaken en inzicht in de werkzaamheden er om heen. Ongeacht welke inbouwkeuken u bij wie aan gaat schaffen.

Neem voor meer informatie over keukenmontage, keukenrenovatie of het monteren van een keuken vrijblijvend contact met ons op. 
HOME | OVER ONS | DIENSTEN | COLLECTIE | CONTACT

Copyright D-Deco.